понеделник, 14 януари 2013 г.

"Убежището" - работно място на УС



Екип от СОУ „Св.Софроний Врачански“, гр. Пловдив, съставен от ученици от 11“а“ и 12 „а“ класове и ръководители Мая Гайдарова и Светла Ботова спечели 3-то място на  световния конкурс за международни проекти по програма t-MBA/ Магистър по Бизнес Администрация за юноши/,2012-2013г, образователен модел на Колежи ДОГА със своя проект „Убежището“.
Финалистите бяха определени от членовете на Консултативния Съвет на   t-MBA : Каролин Кенърд, директор на отдел „Развитие на международния бизнес“ на Британика, проф.Фернандо Раймърз от фондация Форд в Харвард и директор на отдел Международно образование, Ерве Мерчет, бивш Директор на отдел Образование към Епъл, Кевин Ноймайер, президент на  Ecology and Environment, Inc., Майкъл Стронг, съосновател на Conscious Capitalism, Inc., Radical Social Entrepreneurs и Free Cities Institute, Марсел ван Миерт, директор в Europreneur Consultants Ltd. и World Class Learning Group, и Ралф Таберер.

Наградите ще бъдат официално връчени на 1.02.2013 от 14ч. на щанд D-282 на Международното Изложение BETT SHOW/най-голямото изложение на образователни технологии в Европа/ в Лондон .  Победителите в конкурса ще получат и парични награди  и ще имат възможност да посетят Истанбул за Срещата на „върха“ на t-MBA през април, 2013. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар