неделя, 7 февруари 2016 г.

Съобщение във връзка с предстоящата Софронивизия

Молим всички желаещи да участват да предадат на г-жа Светла Ботова (каб.338 ) запис -флашка,диск линк към музиката на песента,която ще изпълняват!!!!





Трябват ни двама водещи  – с дар слово,артистичност и сценично поведение.Сценарият можем да го напишем заедно,но трябва да включва и следните основни моменти,като можете да правите коментари,да се шегувате с публиката, и т.н..Може да има скечове и др. артистични номера между изпълненията - вокални или инструментални.
Пример за сценарий :
Скъпи приятели,
Добре дошли на  ежегодната Софронивизия, станалата вече традиция в нашето училище. ........(Искрено се надяваме,че ще прекарате добре и ще оцените по достойнство тазгодишните изпълнители........) но нека първо да ви представя журито – г-жа ...........................,г-жа........ 
След представянето на участниците, журито ще излъчи победителите. Ще има и награда на публиката. Докато журито заседава ,всеки от вас може да пусне гласа си за този,чието изпълнение най-много му е харесало.
Ако има още желаещи да участват, да се обадят на г-жа Ботова и да й предадат флашка с /запис на музиката на песента си..
 И така, да започваме!  Първият участник в днешния конкурс е ........ 
...........


Няма коментари:

Публикуване на коментар