вторник, 16 февруари 2016 г.

На вниманието на единадесетокласниците





Уважаеми/а господин/госпожо Директор,


Бихме желали да поканим Вас, учителите и учениците от повереното Ви училище на предстоящото изложение на проект „Световно образование”, посветено на висшето образование в България и чужбина, което ще се проведе на:

 27-28 февруари в София, хотел „Балкан” (бивш „Шератон“), 10 - 17 часа

 Както и на специализирания информационен ден за образование:

 01 март – Пловдив, х-л „Тримонциум“, 10 – 17 часа

                              Мотото на изложението тази година е:         

                                                 „Световно Образование за теб“

 Учителите и учениците от повереното Ви училище ще имат възможността да се срещнат в София лично с представители на над 50 учебни заведения от Европа и САЩ, както и на български университети, за да научат от първа ръка подробности относно условията за прием и възможностите за финансиране на обучението в чужбина и България. 

 Акценти на Световно Образование февруари 2016:

·         Прием в университети във Великобритания    кандидатите ще могат да се срещнат с представители на повече от 30 британски висши училища, сред които топуниверситети от Острова, както и да се възползват от безплатните консултации и другите услуги на специализирания център за информация и кандидатстване чрез британската централизирана система (UCAS).

·         Информация за кандидатстването и приема в Германия, Холандия, Дания, Швеция, Швейцария, Италия, Испания и други държави.

·         Безплатно участие в редица семинари за кариерно и професионално ориентиране:  „Как да напиша успешно мотивационно писмо?“, „Кандидатстване в Германия и Австрия“, „Кандидатстване в Дания и Холандия“, „Финансиране на магистърски програми във Великобритания“,  „Как да финансирам образованието си в Холандия?“ и още много други.

Регистрацията на учениците за изложението е безплатна и става през сайта на проекта „Световно образование” www.world-education.eu или www.integral.bg.

При желание от Ваша страна Вашето училище може да стане партньор на проекта. В рамките на партньорството ще получите:

 

ü  професионална ориентация за ученици от горните класове, представяне на условията за прием в европейски ВУЗ, съвети за подготовка на мотивационно писмо – консултации в рамките на часа на класа

ü  безплатни информационни каталози за образование в чужбина – раздаване по време на родителски срещи

ü  гостуване на лектори от чуждестранни университети, които да представят пред учениците нови програми и професии

ü  съдействие за партньорства с университети по проект „Световно Образование”.

 

За подробности и новини за проекта можете да се свържете с мен, за да Ви запозная с пълната програма за 2016г., както и с условията за партньорство.

 

 

С уважение,

 

Мария Николаиду

Интеграл Образователни програми ООД

Тел. 02/ 80 50 657

Мобилен: 088 611 00 31

e-mail: m.nikolaidu@integral.bg

www.world-education.eu

 

27.01.2016 г.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар